:::: MENU ::::

Specialisaties

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging.
Uw auto uitlijnen is ook erg belangrijk voor het verminderen van brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Uw auto uitlijnen is daarom een goedkope oplossing om veel geld te besparen. 
Stipdonk beschikt over zeer geavanceerde apparatuur voor het uitlijnen van uw voertuig. 

Wanneer uitlijnen:

  • Er is bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de autoband
  • De auto wijkt af naar één kant
  • De auto stuurt zwaar of juist licht
  • Het stuur draait na een bocht niet terug.

Wij adviseren om de uitlijning van uw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Een auto bestaat nu eenmaal uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben.
Ook na bijvoorbeeld het stevig raken van een stoeprand raden wij aan de uitlijning van uw auto te laten controleren. Een auto wordt bij Stipdonk automatisch uitgelijnd na werkzaamheden aan het onderstel, werkzaamheden aan de spoorstang, bij vervanging van de schokdempers, en de vervanging of werkzaamheden aan de fuseekogels.

Airco onderhoud

Natuurlijk ontbreekt de aircoservice niet in onze dienstverlening.
Met ons TEXA volledig automatische aircoservice apparaat kunnen wij een volledige diagnose en onderhoud van uw airco verzorgen. Bij service aan uw airco vullen wij standaard met een kleurstof om als er ooit lekkage ontstaat d.m.v deze fluoriserende middelen dit snel op kunnen sporen. 
Wij kunnen zowel de nieuwe (1234 gas) als oude (134 gas) airco systemen onderhouden en bijvullen.

 

Sleutels en computers programmeren

Wij hebben alle apparatuur in huis om uw nieuwe Mercedes sleutel bij te maken en te programmeren. 
Bij Stipdonk slijpen en programmeren wij de sleutels in ons eigen pand waardoor U een extra sleutel al binnen een dag in bezit kunt hebben. 
Sleutels bijmaken gebeurt op afspraak en de kosten hiervan staan vermeld in onze prijslijst

Online banden en velgen bestellen: Bestel