:::: MENU ::::

Onderhoud en Reparatie

Kosten auto onderhoud

Voor autobezitters zijn de kosten van het rijden door steeds hogere brandstofprijzen en allerlei belastingen steeds duurder geworden. De onderhoudskosten zijn hierop helaas geen uitzondering. 

Bij grotere bedrijven (en zeker bij de dealerbedrijven) is een werkplaatstarief van €102,00 en hoger al heel normaal tegenwoordig. Vaak handig verpakt in zogenaamde standaardprijzen voor bepaalde uitgevoerde werkzaamheden waardoor het voor klanten ondoorzichtig is hoeveel er nu daadwerkelijk betaald wordt per gewerkt uur. Op onze website vermelden we duidelijk ons tarieven overzicht zodat u exact weet wat wij rekenen.

Vakkennis en Reparatie moderne auto

Waarom wij goedkoper kunnen repareren merkt u al bij binnenkomst in ons bedrijf: geen kantoormedewerkers, magazijnmedewerkers of directeuren die niets aan uw auto doen maar wel betaald moeten worden. Iedereen begrijpt dat elke monteur een gedeelte hiervan moet verdienen waardoor het uurloon stijgt. 

Kortom er is dus een forse besparing mogelijk. Ons bedrijf, klein, persoonlijk, kan u een behoorlijke besparing opleveren omdat onze tarieven beduidend lager liggen dan bij de concurrenten. En door transparantie is alles ook duidelijk gespecificeerd op uw rekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gewerkte tijd aan uw auto. 

Voor Mercedes Benz hebben wij originele uitleesapparatuur met alle mogelijkheden die een dealer ook heeft. En dankzij onze moderne BOSCH en SNAP-ON uitleesapparatuur zijn wij in staat elke moderne auto te kunnen uitlezen en repareren.  

 

Ook als u nog garantie heeft bij de dealer blijft deze gewoon behouden omdat we met originele apparatuur en onderdelen werken. Mocht u een klacht hebben die gewoon voor garantie bij de dealer kan worden gebracht regelen wij dit uiteraard ook voor u. Tevens beschikken wij over moderne uitlijnapparatuur wat onze dienstverlening compleet maakt wat betreft het onderhoud en reparatie van elke auto. 

Stipdonk betekent goede service met goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Online banden en velgen bestellen: Bestel