:::: MENU ::::

Over ons

Geschiedenis Autobedrijf Stipdonk

Ons bedrijf bestaat al sinds 1947 en is ooit begonnen als transportbedrijf gevestigd in Leiden, na de jaren 50 was er helaas geen toekomst meer in het vervoer van zand en stenen en werd het een garagebedrijf, eerst op de Rijndijk en later op het Schuttersveld tegenover het Station.
Oprichter was Dhr Stipdonk die in 1982 het bedrijf verkocht aan Dhr Verbeek die het bedrijf onder dezelfde naam heeft voortgezet maar wel verhuisde het bedrijf naar Rijnsburg. In 1985 is Dhr Wassenaar in het bedrijf toegetreden, waarna deze vanaf 1987 de huidige eigenaar van Stipdonk is.

Autobedrijf-Autoschade Stipdonk

In 1995 is een nieuw bedrijfspand gebouwd waardoor het bedrijf naar de nieuwe locatie in Katwijk verhuisde. Na 16 jaar werd de behuizing daar te klein en hebben we Autoschadeherstel Montanus overgenomen waardoor we meer ruimte tot onze beschikking hebben en ook een eigen schadeafdeling/spuiterij hebben. Na een grondige verbouwing zijn wij wederom verhuisd naar onze nieuwe en huidige locatie Valkenburgseweg 66 te Katwijk.
In de laatste 35 jaar is veel veranderd zowel in de werkzaamheden als de naam van het bedrijf. De revisie afdeling is afgestoten en de werkzaamheden bestaan nu uit het onderhoud en reparatie van alle merken en door de laatste overname ook schade herstel.
De naam waar het allemaal mee begon was Motorrevisie Stipdonk, deze veranderde in Autobedrijf Stipdonk en door de laatste overname naar Autobedrijf-Autoschade Stipdonk.

 
Online banden en velgen bestellen: Bestel