Kosten auto onderhoud

Voor autobezitters zijn de kosten van het rijden door steeds hogere brandstofprijzen en allerlei belastingen steeds duurder geworden. De onderhoudskosten zijn hierop helaas geen uitzondering.

Een gehanteerd werkplaatstarief van €85,00 en hoger excl. BTW is in de grotere bedrijven en zeker bij de dealerbedrijven al heel gebruikelijk, vaak handig verpakt in zogenaamde standaardprijzen voor bepaalde uitgevoerde werkzaamheden waardoor het voor klanten nogal ondoorzichtig is hoeveel er betaald wordt per gewerkt uur.

Vakkennnis en Reparatie moderne auto

Waarom wij goedkoper kunnen repareren merkt u al bij binnenkomst in ons bedrijf: geen kantoormedewerkers, Magazijnmedewerkers of directeuren die niets aan uw auto doen maar wel betaald moeten worden, iedereen begrijpt dat elke monteur een gedeelte hiervan moet verdienen waardoor het uurloon stijgt.

ortom er is dus een forse besparing mogelijk, ons bedrijf, klein, persoonlijk, kan u een aantrekkelijk uurtarief aanbieden van 60 euro excl. BTW . Dit ook duidelijk gespecificeerd op uw rekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gewerkte tijd aan uw auto.

Dankzij onze moderne BOSCH uitleesapparatuur zijn wij in staat elke moderne auto te kunnen uitlezen en repareren.

Voor Mercedes Benz hebben wij originele uitleesapparatuur met alle mogelijkheden die een dealer ook heeft.

Ook als u nog garantie heeft bij de dealer blijft deze gewoon behouden omdat we met originele apparatuur en onderdelen werken. Mocht u een klacht hebben die gewoon voor garantie bij de dealer kan worden gebracht regelen wij dit uiteraard ook voor u. Tevens beschikken wij over moderne uitlijnapparatuur wat onze dienstverlening compleet maakt wat betreft het onderhoud en reparatie van elke auto.

Kortom, goede service met goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Autobedrijf Stipdonk: Mercedes specialist Katwijk

  • 60,00 euro ex. BTW
  • Reparatie en onderhoud
  • APK

Autobedrijf Autoschade Stipdonk : Valkenburgse weg 66 | 071-4077740