:::: MENU ::::

Autoschade herstel

Auto schadeherstel

Na overname van Autoschadebedrijf Montanus in 2011 is onze service uitgebreid met schadeherstel, waardoor wij nu ook uw auto in eigen huis kunnen repareren. Hiervoor hebben wij de gediplomeerde vakmensen van het vroegere Autoschadebedrijf Montanus overgenomen.

Schade is natuurlijk heel vervelend en mocht het u overkomen, dan zal uw verzekeringsmaatschappij u meestal verplichten om naar een door hun aangewezen schadeherstelbedrijf te gaan (zgn. schadesturing). Deze bedrijven werken dan voor een gereduceerd tarief voor de verzekeringsmaatschappij. 

Belangrijk is echter dat u vrijwel altijd ZELF kunt bepalen waar u uw auto wilt laten repareren. Meestal zijn wij in staat uw eigen risico over te nemen omdat wij niet hoeven te repareren tegen een gereduceerd tarief. 

Uw voordelen:

U blijft eigen baas en bepaalt zelf waar u de auto laat repareren. 

Meestal zijn wij in staat nog iets extra’s voor u te doen, waardoor u het voordeel geniet en niet de verzekeringsmaatschappij. 

Mocht u onverhoopt een schade oplopen die niet vergoed wordt, en die u zelf moet bekostigen kunnen wij ook een gereduceerd tarief aanbieden. 

Doordat wij gebruik maken van het ABZ-taxatiesysteem, mogen wij nagenoeg voor elke verzekeringsmaatschappij de schade taxeren en expertise laten uitvoeren. 

Online banden en velgen bestellen: Bestel